2013. május 26., vasárnap

128-as LÁNYOS CSINOS HIBÁTLAN RUHÁK - Jelenlegi ára: 980 Ft

                                                 ISMÉT  2  DARABOS NAGYLÁNY RUHA CSOMAG, CSINOSAK, SZÉPEK 128-AS
ALMAZÖLD 100 PAMUT KACSA MESEHŐSÖS, ELÖL HÁTUL MINTÁS 128-AS IRÁSÚ VÉKONY CSIKOZÁSÚ KORD RUHA, TALÁN CSAK MOSVA VOLT HIBÁTLAN DARAB, VAN EGY NARANCS PÁRJA IS KÜLÖN AUKCIOBAN FUT, ÉS KÉK FARI RUHA CIMKE NYAKNÁL KI VAN VÁGVA BELÖLE HIBÁTLAN ÚJSZERŰ TALÁN EZ IS CSAK MOSVA VOLT, ELÖL OLD COMBNÁL HÚZÓKÁJA VAN, CSINI DARAB.
FARI HOSSZA  64 MB HÓNALJNÁL 34CM. ALMAZÖLD H 70 MB HÓNALJNÁL 34CM. JÓL KIHASZNÁLHATÓAK HOSSZÚ- V RÖVID UJJÚVAL IS, MINDKETTÖ.    több hasonló méretű, márkás  nyári nacikat is teszek fel olcsón ezekkel, és  szép hibátlan rengeteg nyári kinött vagy új ruhánkat is tettem fel a napokban.. sok szoknyát, egybe ruhát egybe nacikat rengeteg bodyt, pulóvereket , szép lányosakat, rugikat csomagnak, sok szép pólót, tavaszi pulóvert is , sok rövid nacit és szoknyát és rengeteg ez a méretü kislány ruhát . és rengeteg játékot is.
ÖSSZ 2 DB CSOMI NÉLKÜL  58. 3   DEKA.  
természetesen szívesen feladom simán is de azt h hozzád ér azt nem tudom sajnos garantálni. azzal a darabka cetlivel nem kezdhetek semmit... de feladáskor a címzett nevére és címére számlát kérek hogy igazolni tudjam feladását. utánvét kizárt. délutánonként egyeztetve átvehető, otp számlára rendezhető.
dohány -és állatszőr mentes otthonból!


Jelenlegi ára: 980 Ft

Az aukció vége: 2013-06-14 09:52
. 128-as LÁNYOS CSINOS HIBÁTLAN RUHÁK - Jelenlegi ára: 980 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése