2013. június 28., péntek

Shea vajas arckrém ráncosodás ellen 50 ml - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Bőrünk idővel egyre inkább veszít fiatalságából, üdeségéből. Ha szeretnéd ezt megelőzni vagy esetleg segíteni a már kialakult problémán, akkor ezt az arckrémet pont Neked találták ki!
Szerintem minden nő küzd azzal a problémával, hogy a bőre egy bizonyos idő után kezd megereszkedni- és ez az arcbőrt sem kíméli sajnos. Sokak ezt az életkorral magyarázzák, de igazából a kutatók szerint ez nem genetikai vagy életkori sajátosság, hanem sokkal inkább az életmódé és a rossz szokásoké. Hiszen bőrünk állapotát nagyon sok minden befolyásolhatja: a dohányzás, a stressz, a helytelen táplálkozás, védelem nélküli napozás, szolárium vagy éppenséggel a helytelen bőrápolás. Ahhoz, hogy megelőzzük a bőr idő előtti öregedését, ezekkel tanácsos leszámolni! Mi az utolsóban tudunk segíteni Neked, az előtte lévő rossz hatások ellen csak Te tudsz azonban tenni!
A helytelen bőrápolás sok mindenre vonatkozhat, már például a tusfürdő kiválasztásával is sokat árthatunk bőrünknek, pedig azt gondolnánk, hogy azt úgyis lemossuk magunkról szinte azonnal. De persze ennek ellenére a bőrbe ez is ugyanúgy felszívódik, főleg annak hatására, hogy a víz hatására, ezzel keveredve extra gyorsan jut be a bőrrétegeinkbe! Gondoljunk csak bele akkor, hogy mennyire hatványozottan igaz ez krémjeink esetében, mikor egy egész nap vagy éjszaka „ viseljük” ezeket: így folyamatosan jut be bőrünkbe az a sok káros anyag, amit egy-egy készítmény tartalmaz!
Nem is csoda, hogy bőrünk idő előtt „ megfárad”, és bizony egyre inkább veszít fiatalságából, üdeségéből. Ha szeretnéd ezt megelőzni vagy esetleg segíteni a már kialakult problémán, akkor ezt az arckrémet pont Neked találták ki!
Az összetevői természetesen ellenőrzött, 100% tisztaságú, finomítatlan anyagok, és mind valamilyen módon hozzájárul arcbőröd egészségéhez. Ezek a hatóanyagok pedig a következők:
-Shea vaj
mindkettő zsírtartalma hozzájárul az elvesztett nedvességtartalom pótlásához, tele vannak vitaminokkal, antioxidánsokkal, melyek mélyen a bőrfelszín alatt fejtik ki áldásos hatásaikat: táplálják, és kivédik a szabadgyökök káros hatásait-ezáltal is felvéve a harcot az öregedés ellen! Feszesítő hatásuk miatt a bőr kisimul, rugalmassá válik.
-Kókuszolaj
-Kakaóvaj: hidratáló, bőrmegújító hatása is igazolt, ugyanis tele van polifenolokkal, ezáltal pedig képes a bőrszöveteket regenerálni. A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőröd között, és segíti a nedvesség megtartását.  
-Argánolaj: kiváló a regeneráló és öregedés gátló hatása. E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag.  Háromszor több E-vitamint tartalmaz az olívaolajnál, természetes antioxidánsként felveszi a harcot a szabadgyökök ellen, valamint jótékony hatással van a bőr természetes védőrétegére is. A bőrfeszesítő hatás már három nap után jelentkezhet!
-Búzacsíra olaj:  megelőzhető vele a bőr ráncosodása. Minden bőrtípusra jó hatással van, ám legtöbbet az erősen öregedő bőrnek használ.
 
-Ligetszépe olaj: Biztosítja a bőr egészségét, és támogatja az öngyógyító képesség jó működését. Értékes összetevői megakadályozzák a bőr vízvesztését, kiszáradását, segítik a bőr védőrétegének helyreállítását, a bőr megújulását, hidratáló hatásúak. Halványítja a szem alatti sötét karikákat, így arcunk pihentebbnek tűnik. Rendszeres használata fokozatosan csökkenti a szem és száj körüli finom ráncokat, így anti-aging bőrápolásra is alkalmazható.
 
-Jojobaolaj:  Kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát. Mivel viasz és nem olaj, a bőrön nem hagy zsíros maradványokat. Mégis biztosítja azokat a zsíros összetevőket, melyek a bőr vízveszteségének megakadályozásához szükségesek. Kitűnő kúra a száraz, öregedő és zsíros bőrre is.
 
-Sárgabarackmag olaj:  Nagyon tápláló, óriási az A-vitamin-tartalma, ezért hihetetlenül jó a vízhiányos, a kényes, valamint az öregedő és az érzékeny bőrre.  
-Egy csepp E-vitamin olaj: Elősegíti a bőr megújulását és egészségének fenntartását. Szabályozza a bőrünk nedvességtartalmát, ezáltal kisimítja, rugalmassá teszi azt. Különösen ajánlott száraz, pikkelyes bőr esetén.
Rendszeres használata csökkenti a ráncosodást és táplálja a bőrt.
 
-Vanília olaj: a kellemes illatot biztosítja
Az összetevők hatásai szerintem Téged is meggyőztek, így ne késlekedj tehát, még ma rendeld meg és holnaptól már Te is megállíthatod a bőröd öregedését!!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2013-07-03 11:38
. Shea vajas arckrém ráncosodás ellen 50 ml - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése